Veterno a pekne hnusne...


Spomínate si, ako svietili žlté kabáty v čiernom dave na Bahnhofstrasse v Zürichu? Taký žltý kabát dokáže rozžiariť celú ulicu, je neprehliadnuteľný.
Jasná vec, že je najlepšie kupovať kabát po sezóne, to dá rozum. Tento bol na internete označený ako horčicový, ale figu borovú, je to tmavšia slnečnicovo žltá. Alebo jantárová, som sa rozhodla.




S čím taký kabát nosiť? Hodila som očkom po mladých blogerkách a takmer všetky boli ako osy. Čierno-biely prúžkovaný pulóver (mám) alebo bielo-čierny prúžkovaný pulóver (aj taký mám), čierne džínsy, tenisky, žltý kabát a ideš.



Výborne, tá osia kombinácia je super, takto to isto vynosím. Chcem si však zobrať lodičky a konečne normálne nohavice, dávam to viac na elegantno. Na čierno-čierne.

Kým som sa vyrichtovala, nad mestom sa začali kopiť mraky. Fotografovanie dohodnuté, ideš, dajako už len bude...


V okuliaroch sa mi zrkadlí prebleskujúce slnko, hádam to počasie vydrží.


Ak ste sa tešili, že v najbližšom outfite vyobzeráte novú frizúru, tak ste sa dotešili. Dotešila som sa teda hlavne ja. Z účesu načisto ništ. Fučí, toto sa ženie poriadny lejak. Napokon z toho bude aj tak "osí look", vyťahujem prúžkovaný dáždnik.

Nevýhodou nákupov cez internet je skutočnosť, že vám (teda mne - a to sa mi stáva často) príde niečo s pridlhým rukávom. Chcela som to poctivo zahnúť, ibaže som radostne postrehla, že sa rukávy nosia vyhrnuté. Dokonca vysoko vysúkané! Na kabátoch... Nooo, elegantné to vôbec nie je. Tak... ale aspoň je to také blogerské :D

Myslím, že ma to zahnutie neminie.


Utekajme, bo už ide!


Nezmokli sme. Zašili sme sa dnu a čierňava sa prehnala. Vyšlo slnko a za chvíľu sa zas zatiahlo. Bláznivé aprílové počasie. Ide jar, už je čoskoro tu. Neviem sa jej dočkať!

Tiež máte už tej zimy plné zuby?

Outfit:
Kabát: Rainbow
Nohavice: Zara
Košeľa: Naomi Tsukishima
Kabelka: Mollerus
Topánky: Apepazza
Dáždnik: Zara

Súvisiaci článok:  Lovec dizajnu IV - Bahnhofstrasse v Zürichu



Baba Slováková

23 komentárov:

  1. Kabát je opravdu skvělý. Moc vám to sluší ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kabát vám opravdu moc sluší, mám tuhle žlutou ráda, ale pro můj typ je moc teplá. Váhám nad sukni z MS v této barvě, je s nakladanymi kapsami a moc se mi líbí, připadá mi jarní a zima už mě také nebaví. Možná do toho půjdu, halenku můžu mít studenobarevnou. Dík za inspiraci!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už mám odfotený outfit s "mojou" kamennou sivou, je to dobre.
      Takže Vy skúste apríklad s nejakou oceľovosivou. Aj s čistou bielou to môže byť ozaj krásne.

      Odstrániť
  3. K Vaší pleti a barvě vlasů kabátek pěkně sedí, moc Vám sluší. Mě se tato barva hodně líbí, proto jsem si vloni koupila svetr přes hlavu teto barvy. Nevím jestli ke mě uplně sedne, ale mám ho ráda a teď po zimě mě taky vylepšil náladu, když jsem si ho oblekla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že táto žltá je na Vás priťažká. Kuknite tú prvosienkovú žltú, to je jedna z farieb tejto jari, je svetlejšia, tlmenejšia a ľahšia. Ku kúpenému svetríku stačí dať ku tvári šatku v studenších farbách.

      Odstrániť
  4. Nádherný kabátik, krásna štruktúra aj farba a aj Vy v ňom! Aj ja som sa dnes rozhodla, že zima skončila. Obula som si prvýkrát lodičky (v HE bol ešte začiatkom týždňa kde-tu sneh...) a k nim púdrovoružový mohérový kabátik, petržlenové nohavice, vajíčkovožltý svetrík a kvietkovanú blúzku... Tááák a nech žijú farby! Po tej dlhočiznej čierno-sivej zime sa mi zažiadalo niečo veselé. Taký kabátik ako Váš by som tiež brala... Eva z HE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zdá sa, že má kabát ozaj úspech, ďakujem! Aké sú, prosím, petržlenové nohavice??? To počujem po prvý raz. Krémovobiele ako koreň alebo zelené ako vňať? To by chcelo odfotiť, som zvedavá.
      Inak mi to pripomenulo príhodu, keď stavala sesternica dom a kým neodišli na dovolenku, povedala majstrom, že chce fasádu vo farbe šampanského... Natreli ju na fľaškovo zelenú :D :D :D
      Nech žijú farby!

      Odstrániť
    2. Oh, petržlenové ako petržlenovobiele - ako koreň petržlenu... Tu sa to používa bežne... myslím :) Chlapi všeobecne vôbec nepoznajú farby (snáď iba tie základné)!?

      Odstrániť
  5. Moc hezke, ta barva vam slusi ... a ten uces je super

    h.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem... aj keď práve na týchto fotkách sa mi účes nezdá byť veľmi učesaný :D

      Odstrániť
  6. Moc Vám to sluší. Celé je to tak krásně doladěné ;) a ten kabát je božský ;)
    SISTERSHOODS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ale ste nám omládla. Možno to robia tie odľahčené vlasy, možno výrazná farba kabátika, alebo že by jar?? Kabátik bol super kauf. Janina

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Osa!!!Teda v zmysle sexi

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi pekný kabát :), ja mám tiež len 154 cm, takže viem o čom točíte...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár ma naozaj potešil. Že niekto chápe, čo je to byť malá... a snažiť sa obliecť tak, aby to aspoň na fotkách nebolo tak vidno:D Kebyže sa ku mne niekto normálnej výšky postaví, tak to vidno je...

      Odstrániť
  10. Take rozkokosene...ako Ty :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram