Outfity na vianočnú párty


Tento článok vznikol v spolupráci s redakcoiu Tchibo blogu.
Chodievate na vianočné párty? Ja už veru nie. Pracujem doma, môj pracovný kolektív som ja sama. Zato nostalgicky spomínam na firemné predvianočné večierky, hrnčisko plný rozvoniavajúcej kapustnice a bezuzdný následný ópiáš. To nás vtedy pred Vianocami chodievali navštevovať aj chlapci z konkurenčnej firmy a so slovami "prišli sme totálne zničiť konkurenciu!" postavili na stôl fľašu fajného koňaku. Zlaté divoké roky deväťdesiate...
Spolupráca s Tchibo blogom prebieha nasledovne: šéfredaktorka mi pošle náhľady novej kolekcie a približnú tému článku. Ja si vyberám veci, ktoré sa mi hodia, dohodneme sa na téme, no a potom vytvorím outfity, nafotím fotky a napíšem článok.



Tentokrát to bolo trochu inak. Rovno mi poslala plisovanú sukňu z aktuálnej kolekcie a nejaké serepetičky, ktoré by sa mi vraj mohli hodiť. Mojou úlohou bolo vymyslieť outfity a napísať článok o sukni. O sukni? Fajn.


Čumela som na inkriminovanú sukňu... farby očividne nie z mojej palety, tentokrát len tak nesiahnem do šatníka. Budem si musieť ešte nejaké veci pozháňať. V sekáči som ulovila pánsky vianočný pulóver aj s tučniakom, sukňa mi Vianoce evokovala už od začiatku. Károvaný šál som potiahla synovej frajerke a mohla som začať kombinovať. Vytvorila som teda dva vianočné outfity ako nostalgickú spomienku na časy, keď sme boli mladí a advent sa slávil pri kapustnici vo firme a pri varenom víne na námestí.


Chcela som fotografie z vianočného trhu na Hrade. Bohužiaľ. Všade veľa ľudí a poobede už katedrála vrhala na tržnicu hlboký tieň. Niečo sme teda odfotografovali tam, niečo na nádvorí  Lobkovického paláca (zasa tieň!) a najlepšie fotografie vznikli po našom nepovolenom vniknutí na opustenú letnú terasu Svatováclavskej vinice.



Teplota okolo nuly, mám odvahu! Už som ale očividne zdravá.




Tu vidíte rozdiel, keď sa fotí na slnku a v tieni. Outfit s tučniakom:





Mimochodom: keď dcéra Fairy uvidela tučniakový sveter, zalomila rukami, čo som to zase splašila. Nuž, hnusné sú tie anglické vianočné svetre. Ale aj vlani som jednému s tučniakom neodolala (článok TU) a tohto roku ma to draplo zas. Tento je mimoriadne kvalitný, dobrá značka a za facku som ho získala nový aj visačkami. Je to pánsky sveter veľkosti L a teraz sa podržte: môj chlap prehlásil, že on si ho veru na Štedrý večer just oblečie! Deti sa už hrooooozne tešia na Vianoce 😀.
Čo som teda písala o suknici, sa v Tchibo blogu dočítate v slovenčine TU a v češtine TU.

Outfity:

Sukňa: Tchibo
Tričko: Tchibo
Čierny kabátik: G-Star Raw
Pulóver: George
Sivý šál: Tchibo
Červený šál: no name
Kabelka: Duki Daso
Topánky: Vagabond
Čiapka: Tchibo
Rukavičky: Bershka







Baba Slováková

15 komentárov:

  1. Drahá Baba, možno to skresľuje fotografia, ale tie farby... proste sa bijú: studené odtiene na sukni a teplé na šatke. Škoda.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to dobré, plizovaná sukně je prima kousek do šatníku, většinou sklidím komplimenty, když si ji vezmu. Ta tvoje je odvážná, ale mně se líbí. My jsme měli vánoční večírek na téma Dan Nekonečný, takže vánoční outfit si vezmu spíš jen tak do práce, třeba zelenou sukni se zeleným pulovrem a červené punčochy :-). Hezké Vánoce, Evo!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krááásné fotky, ta sukně je skvělá. Já už bych se ji bála kombinovat s dalšími barvami ale s tou šálou vypadá také skvěle! Rozhodně bych se měla v příštím roce více odvázat a více kombinovat barvy a ne jen vše kupovat v černé :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram