Nikdy nehovor nikdy

Len čo som v minulom článku vyslovila pohŕdanie nad nosením šiat cez nohavice, pustila som sa do skúšania presne tejto kombinácie. Chcela som predviesť monochromatický look a napriek všetkým tým doplnkom to stále akosi nebolo ono. Len šaty s topánkami. Pekné ale nuda. Gate pod šatami zostali ako trend visieť kdesi v podvedomí, natiahla som ich a jéj: veď je to celkom šik!
Opáčila som najprv celkom úzke smotanovobiele džínsy, v tejto farbe mám vecí naozaj veľa, no problem niečo vykutrať. Nebolo to zlé, len mi to veľmi pripomínalo klasickú kombináciu legíny + obrovský pulóver a sandálky mi k tomu nešli. S teniskami by to bolo fajn, možno niekedy inokedy.




Tak šup-šup, zacapíme klasické cigaretové nohavice a oblečenie je razom niekde úplne inde. Nikdy nehovor nikdy, kým to neoprobuješ.


Malý trik: takéto pletené pulóvrové šaty nemajú veľmi rady slovanské mocné kozenky. Vlastne naopak - to tie väčšie prsia strihu škodia,  vpredu celé šaty nadvihnú. Mäkká látka navyše vykreslí všetky detaily okolo podprsenky. Pomoc je ľahká. Natiahla som telové sťahovacie termotielko. Ani vpredu a ani vzadu, kde je to vždy trága s faldami, nie je podprda okamžite "čitateľná" a trochu sa zmenší i obvod hrudníka.


K dokonalosti by outfit určite priviedol smotanovobiely kabát, snívam o takom roky, ale ho furt nemám. Musí byť dobrý aj môj šampión - škoricový vlnený, ukoristený kedysi v zľavách.




Som presvedčená, že biela farba omladzuje, nosím ju naozaj rada. Tu je malá rekapitulácia podobných outfitov.




Outfit:
Šaty: touch me.
Nohavice: BodyFlirt
Kabát: Zara
Kabelka: Parfois
Náramky: co dům dal
Náušnice: Mango 
Sandálky: Geox

Dopísané: v komentároch sa pýtate, ako by outfit vyzeral s bielym kabátom, nuž prikladám zopár ukážok. Na prvom obrázku je Melania Trump, jej kombinácia pleteniny a fajnej vlny je tiež doplnená krémovým semišom. Tretí outfit je podobný tomu môjmu s nohavicami. Bielo-biele oblečenie ozvláštňujú sandálky, s ktorými korešpondujú gombíky. 






Baba Slováková

21 komentárov:

  1. Dobrý večer Evo,
    tak to je moc povedené, krásné fotky, krásné prostředí, krásná Eva. Strašně vám to sluší, fakt se nebojíte experimentovat, to je fajn. Oblečení jste sladila i s vlasy, brýlemi, kabelkou, botky jsou super. Máte skvělý vkus a nápady. Sleduji i zahraniční blogy pro "starší a pokročilé", ale vy jste pro mě číslo 1+. Moc děkuji za inspiraci a přeji pěkné jarní dny. Jindra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý večer, Jindro, ďakujem za toľké komplimenty. Mám určite bujnú fantáziu a rada kombinujem, ale naozaj si nemyslím, že som tak skvelá. Sú baby, ktoré sa buď vedia lepšie a pritom sofistikovanejšie odviazať, alebo potom kočky, ktoré majú stále skvelú figúru a sú VYSOKÉ. Verte mi, že som kopec dobrých a umne vymyslených outfitov musela vyzliecť, lebo som v tom vyzerala strašne. I tak ste mi urobili veľkú radosť, ďakujem! Baba

      Odstrániť
  2. Nádhera, Evi! Anežka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto je absolútna 1. Na profi modelke by to možno vyzeralo umelo, ale Vám to verím. Toto noste často. Ste veľmi inšpiratívna. Pripájam sa k predchádzajúcemu komentáru. Želám Vám pekný večer.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi ďakujem. Viete, čo je zvláštne? Fotky vždy vyzerajú inak ako realita. Príklad: fotili sme pri pamätníku Jana Palacha a s dcérou sme sa zhodli, že dioptrické okuliare sú k outfitu lepšie než slnečné. Že menej je viac. Doma sme ale pri prezeraní fotiek zistili, že je to presne naopak. Krátko a dobre - na fotografiách je toho vždy trochu viac, ako nosím normálne. V prípade tohto konkrétneho outfitu by som ubrala buď to náušnice alebo okuliare. Tiež želám pekný večer, aj keď neviem, komu vlastne :)

      Odstrániť
  4. Smotanovu mam velmi rada,tato farebna kombinacia lahodi oku..pekne! Jola

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa najviac páči práve tá verzia s kabátom:)) farba ťavej srsti s tým celým neskutočne pekne ladí. Bolo by veľmi zaujímavé ako by vyšlo na fotkách porovnanie, keby to bolo jednoliato celokrémové -aj s kabátom...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň, vyzeralo by to veľmi dobre, doložila som do článku zopár príkladov.

      Odstrániť
  6. Milá Babo,
    je to opravdu velmi krásné! Také se mi moc líbí z rekapitulace druhé šaty dole s pelerýnkou a model s kožešinkou a malou LVuitonkou.
    Krásný večer, bLeCha

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, Blecho... no, áno, sú to pekné outfity, ktoré si vybrala, ale ruku na srdce: nie je to na každodenné nosenie. Mám radšej ležérnejší štýl.

      Odstrániť
  7. Když jsem ty náušnice viděla v obchodě, první co mne napadlo, bylo, že by se Vám určitě líbily. A ejhle, jsou tu :-) Super, celé! Eva

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Óóó...poslední fotografie s kožešinovým límcem - stylistky filmových hvězd by se mohly přiučit.
    Marie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejej, ďakujem, Marie. Tak ten golier je z umeliny, vyzerá celkom ako pravá norka a kúpila som ho v sekáči za padíka. Úplne nový. A koľká paráda :)

      Odstrániť
    2. Tím spíš! A hlavně je vidět, že se v oblečení dobře cítíte.
      Marie

      Odstrániť
  9. Super je to, Baba!
    A si si všimla, že z tých minulých outfitov, ten druhý, vyzerá, že máš šaty cez nohavice? Aj keď, je to tenký plášť... Tak vidíš, bola si v predstihu, ha-ha... a paráda!
    A tie fotky, máš pravdu, niekedy sú lepšie ako originál, inokedy sa mi zdá, že je to lepšie naživo... Ale kto vie, lebo vtedy sa nepozeráme na celok tak ako na fotke.
    A vôbec nie je poznať, že si nízka... pokiaľ nestojíš vedľa Zuzky :-)))
    Katarína V.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Katka! Nebola som tak celkom v predstihu, už vlani na jar som napísala článok o bielej farbe od hlavy po päty, tak som si to chcela vyskúšať. Inak... teraz rozmýšľam, či ten plášť nezafarbím na krémovo, po vypratí je akosi belší, už to nie je tá pekná smotanovobiela.
      Nooo... veľmi to nevidno, že som malá, lebo som malá všade. Len tá hlavička má normálne rozmery a to veru poznať :)

      Odstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram