Moje inšpiratívne babenky

Podpora nebolí! Nie som jedinou blogerkou na svete a ani nežijem vo svojej blogerskej bubline. Sledujem aj iné blogy, i keď času na pravidelné čítanie je vždy málo. S niektorými blogerkami sa poznám osobne, s inými komunikujem cez sociálne siete. Niektoré o mne nevedia, ale mne sú inšpiráciou a občas ku nim nakuknem. Dnes sa pokúsim dať ich dokopy.
Kedysi som mávala na lište zoznam blogov, ktoré sledujem. Bolo to nesmierne praktické. Ak niektorá baba napísala článok, objavil sa hneď na prvom mieste. Prečo to už nemám? Lebo zoznam bol už tak dlhý, že zaberal veľa miesta. Navyše fungoval len pre službu Blogger a mnohé si preniesli blogy na iné publikačné systémy.



Zoznam mi chýba. Blogy musím prácne googliť, prípadne sa na ne dostávam cez sociálne siete. Tak toto sa teraz zmení.  Nasledujúce odkazy budú slúžiť predovšetkým mne, odporúčam ale nakuknúť i vám, preto je zoznam verejný. Rada vás pošlem i na blogy iných žien, rada ich podporím. Dobre viem, aká je písanie blogu drina a ich nadšenie a vytrvalosť si skutočne vážim.

Nebudem popisovať, prečo sa ktorá do zoznamu dostala, nie všetky sú módne blogerky. Priebžne budem zoznam dopĺňať. Nájdete v ňom najmä spriaznené blogerky i moje ikony rôznych národností a rôzneho veku od 30 do konečna. A možno aj blogerov. Tu sú:

Anette - Heppiness
Anita - Nita
Bärbel - Ü50
Carmen - Cocoolook
Carmen - El capricho de Marqueza
Erika - V strednom veku
Gitta - Blondwalk
Hana - Praga magica 
Hilda - Over the Hilda
Jaga - Fashion50plus
Jindra - My funtastic life 
Lucie - Live no Age
Lyn - Accidental Icon
Magdalena - Minimalissmo
Magdalena Pinska - Lamodalena
Marek - VonWrathovi džíny, činy a zločiny
Markéta - Markéta Bártová
Martina - Elegant 40
Martina - Lady50plus
Misja - Misja B.nl
Miša - Módny Tucet




Ilustračný obrázok: Free Stock Photos.biz
Ďalšie blogerky 50+ nájdete tiež v Babinci.


Baba Slováková

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram