1. adventná nedeľa - blogerky 50+

Krásnu 1. adventnú nedeľu, babenky! Sľúbila som darček, tu je. Každý týždeň až do Vianoc vám v nedeľu predstavím šesť rôznych blogeriek 50+ z celého sveta. Výber robím náhodný tak, aby ste videli rôzne typy žien i rozličné štýly obliekania. Nepredstavujem vám len tie najúspešnejšie blogerky, chcem ukázať i celkom obyčajné ženy. Nejaká tá ikona sa však vždy nájde.



 

1. Sheree Frede (USA)

Vysokánska a štíhla americká blondínka už prekročila šesťdesiatku. Na blogu sa venuje nielen móde ale i cestovaniu a lifestylu. Je milovníčkou aktuálnych módnych trendov a nijaká módna vychytávka ju nenecháva chladnou.
Blog: SheShe Show
Niet cieľovej čiary. Je len dobrodružná cesta!
Instagram: https://www.instagram.com/shesheshow/

2. Nicole (Rakúsko)


Plnoštíhla malá zrelá pani so záľubou v klasickom elegantnom štýle píše blog so svojou oveľa mladšou priateľkou. Obe milujú módu a cestovanie, najmä do Paríža. Na blogu nájdete recepty, tipy na krásu a články na zamyslenie i len tak pre pohodu. Blog: Alnis flescher Blog
Chceme na našom blogu zdieľať krásne stránky života.
Instagram: https://www.instagram.com/nikiiiiiii1401/

3. Hilda Smith (Írsko)


Hrdzavá učiteľka angličtiny na dôchodku, milovníčka módy a športu. Zbiera recepty a tipy pre zdravie. Hildino motto ma priam mrazí. Z oka vypadla mojej spolužiačke Gine, ktorá tu už nie je. 
Neľutujte, že ste starší - toto privilégium nebolo mnohým dopriate!
Instagram: https://www.instagram.com/overthehilda/

 4. Rena (USA)


Módna a lifestylová blogerka Rena má výraznú postavu hrušky a nerobí si z toho ťažkú hlavu. Blog: It's all Fine. Whatever tickles the fancy.
Až zistíte, že hovoríte "všetko je na poriadku", zanechajte to pasívne agresívno a prijmite nový ideál. Buďte štýloví, bavte sa a oslávte okamih "všetko je v poriadku, ak tlieskame fantázii".
Instagram: https://www.instagram.com/fine.whatev/

5. Cornelly (Nemecko)


Plnoštíhla Snehulienka miluje glamour style - sukne, výstredné pančuchy a vysoké štekle. Blog: Midlifeglam by Cornelly
Odvážte sa prejaviť svoju ženskosť!
Instagram: https://www.instagram.com/beautywithfifty/

6. Carmen Gimeno (Španielsko)


Skutočná módna ikona, to sa mi ťažko vyberali tie najlepšie obrázky, všetky sú mňam. Nosí predovšetkým španielske značky.
Blog: Cocoolook
Mať 50 rokov nie je nijaké ospravedlnenie. Vždy, za každých okolností ten najlepší vzhľad!
Instagram: https://www.instagram.com/carmen_gimeno/

Na titulnom obrázku je môj tohtoročný adventný veniec, ktorý som vyrobila v industriálnom štýle s hrdzavými ozdobami. Príjemný, pokojný advent, želám veselé surfovanie po internete a veľa inšpirácie! Baba

Úvodný článok ku téme: Písať fashion blog je hobby
Pokračovanie: 2. adventná nedeľa - blogerky 50+




Baba Slováková

4 komentáre:

  1. Krásný nápad, díky :) a tuhle paní znáte? http://www.maitaispicturebook.com/ (Sedmi)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip! Nepoznala som ju a kukla som stránky. Pani je veľmi štýlová, ale nejde o skutočný blog ale o e-shop s doplnkami, zdá sa.

      Odstrániť
  2. No,typovo som asi ako connely,ale na tých štekličkách šprintovať na MHD pre mňa znamená,že by som stihla asi každý 4.spoj a prišla neskoro do práce,čiže ženskosť je fajn,ale som zvedavá,čím sa daná pani živí.Lebo som napríklad klobúko/čiapkový maniak,ale v klobúku medzi MHD zmeskou je zmes ošemetná,ako spomínala aj Elegant40.Takže resumé-pre podaktoré z nás priorita realizmus pred ženskosťou.
    Čo je aj smutné,priznávam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno pani Cornelly má úplne bežnú prácu, do ktorej kluše v nejakých tichošlapkách a v štekľoch sa fotí len v bezpečnej vzdialenosti nejakej sedačky. Je to blog a blog nikdy nie je celkom realita. Možno si len plní sny o veľkej zbierke topánok na vysokých podpätkoch a chodí v nich len kávu. To nevieme. Má však z toho očividnú radosť.

      Odstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram