Všade samé magnólie

Sociálne siete doslova zaplavili rozkvitnuté magnólie. Všetci sa už vytasili s tisíckami kvetov, len ja nič. Fotku magnólie nemám, ani spávať kvôli tomu nemôžem. Nie je to zase až tak dôležité, ale mám blúzku s vhodným motívom, skvelé by bolo akurát teraz ju vytiahnuť.
Stal sa zo mňa lovec magnólií. Lebo nikde nič. Príroda sa blázni, všetko hučí a naokolo, ako na potvoru, všade kvitne zlatý dážď. Doďaleka svieti jasnožltou farbou a mne lezie na nervy. Nehodí sa mi! 





Nahodila som sa do premysleného outfitu, schmatla foťák a pobrala sa do Střešovíc. Ak už nenájdem magnóliu medzi vilami, tak kde potom? Pre každý prípad som sa vyzbrojila i jarnými kvetmi. Čo ak ozaj nič nenájdem, sicher je sicher. Ale našla som, yes! Už zdiaľky som ju zbačila, ach, moja krásna, obrovská, ružovučká, prenádherná! Trochu ma mýli, že je na cudzom dvore, za plotom, ale teraz je celá moja. Čo tisícky! Myriady kvetov si privlastním, ukoristím, cvak-cvak-cvak.





Outfit


Náušnice z chirurgickej ocele a ružového plastu som splašila na jarnom Dyzajn Markete. Strašne sa mi ľúbili, sú také krehké a nežné, ale farba raz nie moja. Kúpila som ich. Veď ja už niečo vymyslím.

Šperkárka Irena Marie Hartingerová vyrába svoje romantické kúsky z recyklovaných PET fliaš.


Hľadala som čosi kvetinkové (kvety horúci trend!) a veru našla. Takúto blúzňu kvetovanú. Tie kvetiny v kytičke, čo sa dorábajú, že sú pivónie, sú tulipány, prosím pekne.


Blúzka je to bachratá, na spodku má gumu. Ani tie volánikové rukáviky mi žily netrhajú, ale ja viem, čo s tým. Košeľa s vertikálnymi prúžkami to celé dá pekne do richtigu.



Keď som už raz vo švungu, fotografujem všetko, čo práve v střešovických záhradách kvitne. Dám na to krk, že v počte nafotených kvetov som práve trhla sociálnosieťový rekord.






Pôvodný výtvarný zámer, čo sa outfitu týka, bol celkom iný. Lodičky a ružová kabelka, aby mi tu niektoré cice nefrflali na plátenky. Nuž ale videli ste niekedy Střešovice? Kopčisko je to, hodné svojho mena.

Ktorý outfit sa vám páči viacej? Ten pohodový s teniskami a bielou kabelkou - alebo tento sofistikovanejší s lodičkami a s kabelkou ružovou?



móda pre staršie ženy | jarný outfit | pruhovaná košeľa | ako sa obliekať po päťdesiatke | trendy 2018

Outfit:
Blúzka: MyHailys
Košeľa: Zara
Džínsy: MyHailys
Tenisky: Converse
Biela kabelka: Zara
Lodičky: Zara
Ružová kabelka: Mango
Autorské náušnice: Irena Marie Hartingerová





Baba Slováková

18 komentárov:

  1. Ha ha kuhl, wenn Du die Jacke ausgezogen hättest würde man dich nicht mehr sehen. Sehr schöner look! Marion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, das ist doch eine Magnolien-Camouflage. Dankeschön!

      Odstrániť
  2. Paráda, cica, to sa Ti podarilo!Pozerám fotečky zo začiatku, hovorím si, no, takto sa tie kecky ešte dajú a ten záver! Super! Elegánka cicovská! Z.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka moja, lodičky som natiahla len a len kvôli Tebe! Že i takto še da.
      Ďakujem za pochvalu!

      Odstrániť
  3. Nádherné!A jako vždy skvěle ladíte. Ten s lodičkami je elegantnější a i já bych se v něm mohla předvést -v sedě .Po svých jedině v keckách.A i to v tomto případě vypadá skvěle.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Sofie... veď aj ja lodičky predvádzam v sede. Po tej túre za magnóliami mi stolička aj dobre padla :D

      Odstrániť
  4. Nádhera! Vždycky mě udivuje, jak umíte vyřešit každý detail! Třeba překrýt nehodící se volánky na rukávech pruhovanou košilí! A hned to hodí celek jinam! Za mě jednoznačně tenisky, podpatky krásné, ale tak na posezení v kavárničce. Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Lenka! Blúzka sa mi páčila, presne sa hodila ku náušniciam, má všitú spodnú bavlnenú mäkkulinkú košieľku, fajná na tele, príjemná, ešte aj v zľave, len... volániky sa mi nehodia. Nemám ich rada. V horúčavách isto blúzku vynosím tak, ako je, lebo prekrývajú ramená, ale s košeľou sa cítim istejšie a sama sebou. Nuž a veru lepšie s teniskami ako so štekľami :D

      Odstrániť
  5. Páči sa mi jeden i druhý, každý na inú príležitosť. Vyzerá to že jar sa snaží dohnať oneskorený štart. Nádhera. Janina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka, Janina! Presne tak, podpätky sú kúl, ale na nejakú akciu, kam sa odveziem a potom už budem len tak posedávať :D

      Odstrániť
  6. Always the best colors for you. Love it! Kathy

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ... tuty tenisky!!!!!!!!!!! Ale hned poté zkrátit vlasy, připomínám Váš starší příspěvek, k mladistvému ohozu i šmrncovní účes, velmi jste tehdy "prokoukla"... neberte prosím jako kritiku - jen názor! Krásné jaro v Praze přeje m.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, že tenisky :D No a vlasy... už ich treba ošmýkať, sú prerastené, čakala som, kým dorastú tie celkom navrchu. Radikálny zásah to však nebude... Tiež želám krásnu jar (kam?)!

      Odstrániť
  8. S teniskami souhlasím, ale vlasy si nechte, takhle vám to sluší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. "m" má v predchádzajúcom komentári pravdu, musím sa dať ostrihať. Ale ako píšem, veľa dole ísť nemôže. Do tohto jediného mi kecá jeden... no, nazvime ho Mr. Internet Incognito :D A ten je radikálne proti.

      Odstrániť
  9. Krásne farby ... pristanú Vám ♡ Petra

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram