2. adventná nedeľa - blogerky 50+

Máme tu už druhú adventnú nedeľu a ďalšiu šesticu bogeriek 50+, ba až 80+. Urobte si pohodlie, tu je:



 

7. Bibi Horst (Nemecko)


Bibi pracovala dlhé roky ako interiérová dizajnérka a dekoratérka, štúdiá i práca ju zaviali do Talianska i do Švajčiarska. Tvrdí, že v kontakte s medzinárodnou módou pochopila, že krása nie je absolútna, umením je však rozpoznať svoje vlastné prednosti.
Blog: schokoladenjahre
Nikdy nezostarne ten, kto si uchová schopnosť vidieť krásu. (Franz Kafka)
Instagram: https://www.instagram.com/schokoladen.jahre/

8. Pamela Lutrell (USA)


Módna a lifestylová plnoštíhla blogerka píše svoj blog už od roku 2010. Nakopol ju pohľad na vlastnú fotografiu, na ktorej uvidela zostarnutú ženu s nadváhou a sivými vlasmi s "mužskou" frizúrou. Dnes má tisícky fanúšikov najmä na Pintereste.
Blog: Over50feeling40
Môj blog pomáha ženám 50+ získať silu, dôveru, radosť, inšpiráciu a samozrejme - dychvyrážajúci osobný štýl!
Instagram: https://www.instagram.com/pamover50feeling40/

9. Lisa Hale (USA)


Pani Lisa píše, že mala vždy viac mužské záujmy - rybolov, lezenie po stromoch, jazdu na koňoch, motorky, autá... Napriek tomu ju vždy fascinovala kozmetika a stala sa profesionálnou kozmetičkou, dnes sa zameriava výlučne na vizáž zrelých žien.
Blog: The silver stylist
Každý má jedinečné telo a osobnosť. Nikdy nie je neskoro, aby ste objavili sami seba.
Instagram: https://www.instagram.com/thesilverstylist/

10. Misja B (Holandsko)


Blogerka a fotografka Misja má už po šesťdesiatke. Jej blog je veľmi inšpiratívny - fotografuje totiž aj iné zaujímavé osobnosti i ľudí na ulici, najmä v zrelom veku a prináša samé módne vychytávky.
Blog: Misja B.nl
Krásni mladí ľudia sú hračkou prírody, ale krásni starí ľudia sú umelecké diela. (Eleanor Roosevelt)
Instagram: https://www.instagram.com/misjabeijers/

11. Patricia Pastor (Anglicko)


Tmavovlasá blogerka pochádza z baskického Bilbaa a blog píše v rodnej španielčine. Profesiou lekárnička sa okrem módy venuje i zdravému životnému štýlu - vareniu a cvičeniu.
Blog: Just Alpatri
Vykročte do budúcnosti, otvárajte nové dvere a skúste nové veci, buďte zvedaví ... pretože vaša zvedavosť vás vždy povedie po nových cestách. (Walt Disney)
Instagram: https://www.instagram.com/justalpatri/

12. Dorrie Jacobson (USA)



83-ročná bývalá playmate a modelka je uznávanou blogerkou, expertkou na starnutie (na blogu sa zaoberá rôznymi témami, napr. i sexualitou v pokročilom veku) a módnou ikonou. Lichotí jej, keď ju na ulici zastavujú neznámi ľudia všetkých vekových skupín a pýtajú sa na značky oblečenia, či na kozmetiku. Dnes má Dorrie okolo seba štáb profesionálnych vizážistov a fotografov.
Blog: Senior Style Bible
Mnoho žien sa bojí starnutia, preto chcem predstaviť obrazy žien, ktoré naďalej dobre vyzerajú a cítia sa krásne, aj keď starnú.
Instagram: https://www.instagram.com/seniorstylebible/
Našli ste sa typovo? Ja som totiž našla vzory hneď pre moje tri konkrétne kamošky. Pamelu pre Týnu, Misju pre Evičku z Ľupče a Patricia je celá Zuzka z Košíc. A teraz ma kameňujte, ak som netrafila!

Súvisiaci článok: 1. adventná nedeľa - blogerky 50+



Baba Slováková

4 komentáre:

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram