Nový dizajn pre Babie letá


Milé dievčence a chlapci 50+ i drahá mládež, čo sem chodieva!

Konečne sa Salámista učlovečil a nado mnou zľutoval. V noci sme spoločne prerobili vzhľad blogu. Fuška to bola a ešte len bude!


Keď už toho svojho flegmatického syna na niečo nahovorím, musím sa pripraviť na najhoršie. Zasadol teda ku môjmu počítaču (s masívnym šomraním), pustil si hudbu na plné pecky, začal tvoriť a hlavne kadečo mazať. Hororová scéna. Basy mi driapali uši, papouch hystericky škriekal a ja som si v jednej chvíli myslela, že ten svoj blog aždaj už ani nikdy neuvidím. Ku tomu si ešte mladý rozkázal, že mu mám popritom v jednom kuse masírovať chrbát, moje nervy, to je u takého junca ako keď masírujete bralo. Prežila som to.

Podarilo sa! Chcela som modernejší vzhľad a najmä prehľadnejšie usporiadanie článkov. Dúfam, že sa vám to bude páčiť. Menu na lište je už rozbaľovacie, nič sa nestratilo a po kliknutí na odkaz sa vám ukážu články z danej témy pekne pokope. Na spodku blogu pribudli obrázky z Instagramu.

Ospravedlňte ma, ak naďabíte na článok s "rozhaseným textom". Vysvitlo, že musím ručne upraviť každý jeden a už ich je tristo. Čaká ma teda poriadna makačka. Vymieňam i niektoré titulné fotky - to, čo vyzeralo dobre, pokiaľ šli články za sebou, je nuda, keď ich vidím vedľa seba.

Dúfam, že sa v novej grafike i štruktúre rýchlo zorientujete a dávam sem screenshot ako už len nostalgickú spomienku na pôvodný vzhľad blogu spred troch rokov. Hlavne sa s tým teraz musím naučiť pracovať ja, tak držte palce!

P.S. Zobrazuje sa vám po kliknutí na "Domov" slider??? Mali by ste vidieť veľké obrázky z tituliek posledných článkov, ktoré sa samé striedajú. Doteraz tu bol, odrazu tu nie je, mladý v robote a ja som na infarkt. Napíšte mi, prosím, do komentárov, či to vidíte. Prosím, prosím.



Baba Slováková

9 komentárov:

  1. Ahoj Evi, slider nie je, ale ráno bol.Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dík. Mám pocit, že ako som nadšene písala článok o novom dizajne, tak som ho osobne vyhodila!!! Dúfam len, že mladý dorazí dnes domov a zachráni to. Z neho som mala najväčšiu radosť a je fuč...

      Odstrániť
    2. Mladý sa vysedel asi dve hodiny nad kódmi a napokon prišiel na to, že chyba bola úplne banálna - neutrálnemu článku som nepriradila TÉMU. Slider z toho načisto zblbol :D

      Odstrániť
  2. Váš blog se mi moc líbí .. jste skvělá ..díky za inspiraci!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Marie. Momentálne je to strašná drina, postupne editujem všetky články až po rok 2013! A navyše mi zo stránky vypadol najhlavnejší grafický prvok. Ale makám a verím, že tak do týždňa budú aj staré články OK. A že bude blog celý krajší :D

      Odstrániť
    2. Ahoj Evo, u mě je vše na 1 s hvězdičkou a stejnou známku dávám i tvému blogu. Byl super i před novou úpravou, ale teď je "prďácký". Moc ráda k tobě občas nakouknu a nestačím se divit, co všechno stíháš a jak ti to sluší. Klobouk dolů, jsi fakt strašně aktivní, optimistická a zajímavá ženská. Přeji hezký zbytek léta, hodně inspirace a zase někdy nashle, Jindra

      Odstrániť
    3. Milá Jindro, veľmi pekne ďakujem za komentár!

      Odstrániť
  3. ó jak dobře znám ty trampoty s PC. Před pár dny u nás byl Tvůj syn. Už 2 měsíce mi blbne internet. Myslím, že sotva vešel, už to bylo opravené, pak ještě zmáčknul jedno tlačítko, opravdu jen jedno :) a bylo hotovo :)
    zdraví švagriná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, jo, Salámista je dosť prosený, ale inak šikovný. Bez neho by som tu "neřádila jak Černá ruka" :D

      Odstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram