Kolekcia Urban Zen od Donny Karan

Donnou Karan som sa začala intenzívne zaoberať pri hľadaní štýlu v obliekaní po päťdesiatke a objavila som ďaleko viac! Jej aktivity v rôznych podobách dizajnu, tvorivú radosť zo života, objavovanie iných kultúr a v neposlednom rade filantropizmus.

Profesionálne ma zaujímajú najmä jej interiéry, každý je iný a vždy veľmi štýlový.


Tentokrát ma očarila jej kolekcia Urban Zen, inšpirovaná teakovým nábytkom z Bali.  Obrázky sú zo showroomu ABC Carpet & Home's v New Yorku. Za zdôraznenie stojí, že 10% z predaja tejto kolekcie ide do nadácie Karan's Urban Zen Foundation, ktorá usiluje o zachovanie medzinárodného kultúrneho dedičstva a podporu detí.

Odevy a šperky z kolekcie Urban Zen nesú etnické prvky, napriek tomu sú vyložene dizajnérske a veľmi veľmi moderné. Taká tá sofistikovaná móda á la Donna.

Tie šaty vpravo by som brala hneď! Aj s doplnkami.





 
















ABC Carpet & Home's New York flagship store has unveiled a new pop-up shop showcasing Donna Karan's Urban Zen collection of sleek, Bali-inspired furnishings. The line includes craftsman pieces made from reclaimed solid teak and cushions stuffed with fiber from a tropical kapok tree.

Donna Karan on the collection:

    The first time I went to Bali, I instantly and passionately fell in love. The furniture captured my heart — and my imagination. Here was style; strong, simple and authentic. The teak did the talking, the artisan hand did the sculpting. I met with local artisans and saw detailed modern proportions and the purest, most elemental, yet highly functional shapes.
 

10 percent of sales benefit Karan's Urban Zen Foundation, which works to preserve culture and empower children internationally.









Výnosy a montáže nábytku

Baba Slováková

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram