Celosia Orange sama od seba...

... rozkvitla v mojej skrini!

Musím skonštatovať, že je ozaj fajn, keď nevyhadzujem kvalitné staré veci pod vplyvom dobrého tušáku, že mi jednoducho pristanú. K mojim hrdzavým vlasom je tento odtieň oranžovočervenej ako stvorený, stačí rúž rovnakej farby a som úplne rozžiarená. Tieto kúsky boli doteraz hlboko zakopané v skrini, treba ich vytiahnuť na svetlo božie... Celosia Orange je predsa jednou z farieb nastávajúcej jarnej sezóny 2014!
Musím sa priznať, že nakupujem nové oblečenie veľmi zriedka. Po prvé - peniaze sú mi treba na oveľa dôležitejšie veci,  po druhé - už ani tá nákupná horúčka nie je tak život ohrozujúca ako zamladi. Mám to šťastie, že sa mi postava ani s pribúdajúcimi rokmi nemení. Chcem byť ešte IN, ale fakt to už nemusia byť posledné módne výkriky.




Takže poďme do skrine:


Tento krabicový krátky kabátik Betty Barclay so skrytým zapínaním opatrujem hádam pätnásť rokov. Je z kvalitnej Virgin Wool, čo znamená, že zo strižnej nerecyklovanej vlny z ročných mláďat. Látka je na omak veľmi príjemná, luxusná a detaily kabátika precízne vypracované. Také čosi je ozaj škoda vyhodiť. Len... časom prišli do módy kabátiky vypasované a mne navyše na tomto kúsku stále akosi prekážal ten košeľový golier. Zapnutý ZLE, rozopnutý ešte horšie.

Kabátiku sa dostane milosti. Do módy sa vrátili krabicové strihy päťdesiatych rokov a na golierik som našla spásu - kvalitný mohutný šál FRAAS. S čím to nosiť? Čiernych nohavíc mám doaleluja, ale vyskúšam aj s úzkou čiernou sukňou po kolená a s takýýýýýýýýýýýýýmito podpätkami!

Ďalším úlovkom z útrob skrine je tenulinký kardigán. Ku nohviaciam sa strihovo veľmi nehodí, tak vyskúšame so sukňou.
Láka ma najmä kombinácia s bielou,
no áno... toto veru na jarnú prechádzku môže byť! Došlo aj na fakt storočné a takmer nenosené topánky s celodreveným podpätkom.

- kardigán Next with love
- tričko s.Oliver
- topánky Baťa
- sukňa Betty Barclay
- lacný bambusový náramok /nejaký etno shop/
- drahý náramok s pravou preleťou /Švajčiarsko/


Športový sveter s kapucňou... nuž ku tomuto len športové veci a skúsime sivú. Nie zlé...

- sveter MNG Basic
- tričko G-Star
- skinny No name
- plátené tenisky Tommy Hilfiger


Zlatý klinec oranžovočerveného šialenstva a rabovania skrine - nádherný obrí šál zo strižnej vlny Betty Barclay. Na nosenie na krku je veľmi mohutný, ale čo tak ho nosiť na pulóvri pekne cez plecia namiesto jarného kabátu???

Kukám na teplomer, vonku je +12 stupňov. Takže HNEĎ!


Baba Slováková

2 komentáre:

  1. Moje milá :-) máš ve skříni skutečně poklady! Opět jsem se přesvědčila, že méně a kvalitně nakupovat je veliká deviza! Kabátek je nádherný!♥ i vše ostatní a Tobě budou všechny tyto sestavené outfity tuuuuuuuuuuuuuze slušet! S Tvými nádhernými zrzavými vlasy .. tato ohnivá červená.. ou jéééééééééééé vražedná kombinace! :-)♥ a já se těším, že nám poskytneš tu radost Tě v některém outfitu také vidět .-) Jinak, tento odstín červené také miluji :-) a ráda jej nosím♥ Poslední dobou jsem si také oblíbila minule avízovanou barvu Radiant Orchid :-) Evička, peji Ti nádherné dny a těším se moc na další Tvé outfity a příspěvky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Susienko, za milý komentár, usmievam sa, lebo mi dobre padol! Ani neviem, ako ma vlastne pochytil tento blogový záchvat a hlavne opätovné sústredenie sa /a radosť z kombinovania/ na handričky. Určite to súvisí s mojim návratom domov, vo Švajčiarsku VŠETKY chodia síce kvalitne a draho oblečené - ale sivo a nenápadne, čo považujú za vrchol elegancie. Nudaaaaaaaaaaa. Len čo zazrú babu v pestrých farbách a nedajbože ešte s make-upom, už si šuškajú, že "východný blok". Čo nie je pravidlo - a aj preto som sa sústredila najprv na Francúzsky a Američanky. Na celé moje fotky ešte akosi nemám odvahu, ale nikdy nehovor nikdy! Ďakujem Ti, Susie, za priazeň!!!

      Odstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram