Šmolinka


Po tejto farbičke som túžila už dávno. Nebola som na ňu ale priam nažhavená, nešla som po nej cielene. Len som o nej premýšľala...
Celé toto šmolkovské dobrodružstvo začalo nákupom tenisiek. A aj tie mali byť vlastne biele... To sa tak stáva. Idete niečo nevyhutné doplniť do šatníka a prídete s úplne iným úlovkom!



Takže som vyrazila za bielymi teniskami i som krásne našla, ibaže vedľa nich ich bračekovia v tmavomodrej farbe. Láska na prvý pohľad, kúpené a basta. Ďalší cieľ bol vytýčený hneď - nejaké džínsy ku nim. Tie som našla v Zare a tam som zobrala aj obrovskú šatku. Už som myslela, že stačilo, keď mi do oka skočilo ešte aj tričko. Hriešna je ženská nákupná duša... Handry sú to celkom obyčajné, ale tá farba!


Doma budem jednotlivé kusy kombinovať i s inými farbami, ale posledný večer v Dubline vyrážam do ulíc na žiarivomodro od hlavy po päty. Farbička je to trendová, jarná s názvom Snorkel Blue je sýtejšia, jesenná Riverside trošku tlmenejšia.




Posledný večer vedie moja cesta do najstaršej dublinskej katedrály Christ Church Cathedral. Nepridám sa ku turistom, ktorí idú až hore na vežu, ani ku veriacim pri oltári. Mierim do malej kaplnky a zapaľujem sviečky za svojich blízkych.



Ešte zopár večerných momentiek z írskeho hlavného mesta.



Malá írska Šmolinka!



Trendová modrá jar 2016 Snorkel Blue



Trendová modrá jeseň 2016 Riverside


Outfit:
Kožené tenisky: Vagabond
Džínsy: Zara
Nadrozmerná šatka: Zara
Tričko: Ecru
Hodinky: Diesel
Kabelka: Promod



Súvisiace články:
Nové trendové farby pre jeseň/zimu 2016


Baba Slováková

3 komentáre:

  1. Krásná Šmoulinka! A ta malá je boží...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Škoda len, že je neetické zobrazovať na nete tváre detí. Lebo tá malá bola fantastická najmä spredu! Pehavá, rozkošná.

      Odstrániť
  2. Jedna velka, "Mala" inspiracia z Kalinkova...takto si predstavujem, ze sa ma obliekat zena....zena, ktora chce zdoraznit prednosti, potlacit nedostatky a pritom byt elegantna, svieza, zmyselna...robis to, Evka, naozaj dobre...si nositelkou noblesy a elegancie s dorazom na osobnost a vek...nebojis sa ukazat, ze kerky nie su to, co dame ubera na veku...toto je to, co ti svedci...v t omto si sa nasla a naramne ti to pristane a vies to robit perfektne...s nadhernym a vkusnym exterierom samej seba..inspirujes mnohe z nas :D Gabi M.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram