Irish Street Style. Čierne pazúre


S hrdzavými vlasmi to mám v Írsku vyhraté na celej čiare. Už na letisku sa na mňa usmievajú všetci zriadenci a srdečne ma vítajú doma. Japonskí turisti si ma fotia úplne že na drzovku. Horšie je, keď na mňa nejaký domorodec vybafne tou ich starou írštinou a ja ani zaťať. Ale lichotí to. Cítim sa tak trochu "naša".




Do kufra som tentokrát cielene pobalila írske farby - niečo do oranžova, viacej vecí do zelena, ba i biela sa nájde. A samozrejme čierne veci. Dublinské ulice pôsobia dosť ponuro. Väčšina ľudí od hlavy po päty v čiernom, jednoliaty čierny dav. Zapadnem. Dám aj čierne nechty, v živote som si nič podobné nezabila. Íri sú veľmi free, no a či som ja horšia?

Outfit do lietadla vrstvím. V Prahe je horúco, vystačím si v uniforme veľkomiest - čierne jeansy, čierne tričko, čierne tenisky. Na klimatizovanom letisku pridávam pletenú vestu a v lietadle veru aj bundu.

V Dubline ma čaká dcéra, ide sa na mne popiškať, najmä na tých čiernych pazúroch. Som celá rozkokošená, už zas sedím na smaragdovom ostrove!




OK, taxík je už tu, náhrdelník s bundou idú do kufra, zacapíme írsku čapicu a poďme rovno aj s kufrom do Temple Baru, japonských turistov klamať telom!


V Meeting House do seba lejú všetci turisti Guinness, mne však čašník sprisahanecky nesie Irish Red Ale. Červené pivo.
Je vraj čistokrvný Ír, tvrdí. Haha. Niekde je chyba v programe.
Outfit:
Jeansy, tričko, vesta, náhrdelník: Zara
Okuliare: dm drogéria
Bunda: G-Star RAW
Topánky: Rieker


Baba Slováková

3 komentáre:

  1. Skvělý příspěvek! Moc vám to sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, písala som ho ešte celá happy, že som zase raz vyštartovala do sveta :D

      Odstrániť
  2. Xixi, to s tym Irom je dobreeee!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram