Z pracovného súdka


Kým svitne víkend a pôjdem zase trajdať kamsi do centra a fotiť, musím aj niečo robiť. Doslova pracovať. Makať. Mnohé to už viete - živím sa ako interiérová architektka.
Tu je výsledok mojej práce z niekoľkých predchádzajúcich dni a z dneška. Celkom horúce fotky. Nikdy by mi nenapadlo fotiť sa v interiéri, ktorý som navrhla, ale tu sa tomu takmer nedalo vyhnúť. Miestnosť bola pôvodne domácou telocvičňou, majiteľka sa však rozhodla premeniť ju na izbu, ktorú bude prenajímať cudzincom na ubytovanie.




Nuž a v telocnični bola jedna celá stena zrkadlová a tú sme sa rozhodli ponechať. Takže zadanie bolo vytvoriť hotelovú izbu v ázijskom (japonskom) štýle s obrovskou zrkadlovou stenou. Dobrá haluz, čo? Páriky sa len tak pohrnú :D


Včera som po rozmiestnení nábytku robila pracovné fotografie a doma sa nachádzala zachytená v záberoch. Holt, zrkadlo! Rozležalo sa mi to v hlave a máte moje selfíčka.


To je ona. Hotelová izba  Posteľ bola vzorne vyhladená, ale už som sa po nej váľala ako tá Snehulienka. Vznikla tak tá celkom prvá fotka, kde sedím na posteli. Tak trochu nesystematický postup, no.


Miestnosť bolo treba pomerne rýchlo zariadiť nábytkom, ktorý je levný a pevný. Väčšina vecí sa našla v IKEA, stôl je zánovný z domácich zásob majiteľky, ale komoda, rattanové stoličky a lampy boli kupované v špecializovaných predajniach s exotickým tovarom a dosť drahé.


 

Fotím selfie!


Ľudia, to je drina. Ak si nemám prekryť ksicht, musím dať foťák bokom a to vôbec nevidím, čo fotím. Hľadím pritom kade-tade šédrem a vyšli aj krásne fotky s čertíkovskými rožkami!

Outfit je vo svojom základe pracovný - čierny pulóvrik, staršie čierne džínsy a storočné čierne kožené tenisky. Svetroidný kabátik so šálom som samozrejme doladila ku interiéru, ale aj v električke to celkom dobre vyzeralo :D




Veľmi som chcela článok ukončiť fotografiou á la duck face. Nech je sranda. Našpúlila som pekne papuľku. Fotka nebude. Nie je to sranda, to je čistá trága!

Tak aspoň dám takú haluznú, kde sa zase sama na seba škerím ako taký...
Želám vám pekný piatok, baby a potom tra-dá! Víkend!


Outfit:
Džínsy: Mango
Pulóver: Atmosphere
Pletený kabátik: Rainbow
Šál: Fraas
Tenisky: Rieker



Baba Slováková

14 komentárov:

  1. Velmi sa mi páči ako spajate outfity s každodennym životom a k tomu
    lahkost a putavost Vášho štylu, jednoducho Váš blog je pre mňa relax a pre Vás to může být celkem hodnotná kronika Vášho života. Prajem krásny deň,Zuzana.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Vám, pani Zuzana. Myslím si, že bolg zrelej ženy sa ani inak písať nedá. Tu už vytváranie akejsi virtuálnej relity nemá miesto. Nič nie je jednoduchšie, ako sa spojiť s nejakým obchodom a fotiť napríklad požičané handričky a doplnky. Krásne vystajlovaná. O čom by to bolo? Viac ma baví si ozaj na niečo nové našetriť, alebo staré šaty nejako nanovo skombinovať... a ukazovať outfity v naozajstom živote. Lebo my, zrelé ženy, už nežijeme vo vysnívaných bublinách :D

      Odstrániť
  2. Velmi pěkné!Oblečení i interiér.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super. Veľmi pekné! Si frajerka... :-) Zaujímavú prácu máš... A to máš aj nejakých ľudí , ktorí posúvajú nábytok, podľa tvojho : ... nie, nie, trošku doľava....doprava... ? :-) Áno, ladíš s prostredím, aj s tými bambusovými tyčinkami, či čo to je :-)
    Katarína V.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka! To panské huncútstvo - zamestnávať ľudí - ma už pred pár romi prešlo. Ale určite som tam mala chlapíkov, čo ten nábytok poskladali i presúvali :D
      A áno, je to bambus.

      Odstrániť
  4. Ja sa na to vykašlem, tak aj pracovna uniforma vám pristane. A krasne vlasy mate a okuliare...Kočka ste. Janina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hehe. Nie je ľahké byť Babou Slovákovou... Pracovný ancúg je celkom obyč. Hlavne tie staré džínsy a tenisky. Pri aranžovaní sa napriek predchádzajúcemu upratovaniu aj tak pracuje v prachu, ak sa ešte niečo dorába, hrozí, že sa človek kdesi oprie o čerstvú farbu... Tentokrát je rozdiel len v tom, že som si dala na vrch svetrík a šál, nie čiernu bundu. A rúž. Na cestu ešte aj slnečné okuliare. Vršok išiel pekne na vešiak, kým som sa kade-tade váľala po zemi :D

      Odstrániť
  5. Jeeeej sikovnica... Z.J.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekné! Aj interiér aj autorka. Poklona.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Interiér se vám moc povedl, je orientální a přitom elegantní, ne jako některé jiné, které jakoby se řídily mojí oblíbenou hláškou z jednoho slovenského pořadu: Len tovar z predajní Orient premení váš domáci bordel na orientálny… A vám to samozřejmě sluší jako vždy. Filozofie znovuobjevení archivních kousků ze šatníku v nových kombinacích se mi velmi líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu, potešila ma.
      Archívne kúsky sú z núdze cnosť, ale mám z takéhoto kombinovnia radosť. Peňaženka tak neskučí :D

      Odstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Témy

Instagram