Outfit na pracovnú večeru


V Dubline sa popletám už tretí deň a odrazu ups, pozvanie na pracovnú večeru. Po celodennom behaní po meste, nohy ubolené a vlasy neumyté. Matka sladká, otec kyslý a čo teraz?!




Mám tu len svoje čierne bagandže a potom už len sandály. Poriadne sa ochladilo, na sandály bez pančúch to nie je a dcéra má nohu o dve čísla väčšiu. Tej nepotiahnem nič.

Treba niečo seriózne a keďže sa bude hovoriť o dizajne, tak aj niečo kúlové. Hm, jeansy, tričko, tenisky. Na to teplú maxi vestu. Dcére potiahnem aspoň hodvábny úzky šál so strapcami, náhrdelník sa mi vidí primálo. Potiahla som jej tie šály rovno dva, druhý je krémový a vraj to nenosí, radostne navždy znárodňujem.

Keď sa niečo niekedy nevydarí a napriek tomu to vyzerá dobre, hovorím tomu výtvarný zámer. Tentokrát som v chvate nenašla dve rovnaké náušnice. Dávam si teda jednu antracitovú a druhú perleťovú, joj, toto nevymyslíš, toto padne do ruky samo.




Obchodný partner dorazil v jeansoch, vo vlnenom saku a bez kravaty. Výborne, tak som sa trafila.
Dostávam ponuku na stálu spoluprácu ako konzultant. Budem vraj posudzovať imidž jeho írskych klientov.
Sa vie, že nie ich oblečenie :D


Outfit:
Jeansy, tričko: Zara
Vesta: Light Before Dark
Šál: River Island
Náhrdelník: dizajnérska práca
Strieborný prsteň: dizajnérska práca
Topánky: Rieker
Kabelka: Promod
Okuliare: Pull&Bear



Baba Slováková

6 komentárov:

  1. Upřímně obdivuji Váš styl. Vždy vypadáte šik a není to jen kvůli tomu, aby vypadala dobře fotka, z Vašeho vzezření je cítit skutečný život. Umíte zkombinovat úplně obyčejné i laciné věci s designovými kousky. Taky si nehrajete na diblíka, kterých dnes na ulici potkávám bohužel dost. Za mně je to na 1*
    Pavlína

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Souhlasím s komentářem. Mám ráda tento styl a paní vypadá vždy moc dobře a hlavně jak píšete ,,je cítit skutečný život" a ,,nehraje si na diblíka". Sama se o to přes pokročilý věk snažím a paní je pro mě inspirací. Přidávám **
      Zita

      Odstrániť
    2. Ďakujem veľmi pekne za uznanie, možno budú aj pochabejšie outfity. Vrátila som sa z dovolenky a to sa človek vždy odviaže :D Dávam si už však sakra pozor na minisukne, dekolty a odhalené ramená. Už mi to vkusné vôbec nepríde.

      Odstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram