Pruhov nie je nikdy dosť!


Tieto šaty mi vybrala moja priateľka. Strčila ma do kabínky a nosila mi zaradom handričky. Zámer bol jediný - už si konečne zaobstaraj aj dajaké šaty! Ona mi už niečo vyberie.




Tak som skúšala. A skúšala. Pár modelov bolo ozaj príma, najmä tie kadejaké obtiahnuté s dekoltiskami, tešila som sa, dobre som v tom vyzerala, ale... kam to ja budem reálne nosiť?

Nad týmito pruhovanými v tmavomodrej a krémovej farbe som najprv ohrnula nos. Ďalšie tričko s pruhmi, mám ich plnú skriňu. Potom som sa do nich predsa len nasúkala, bo materiál mimoriadne kvalitný... a vyliezla z kabínky, aby som sa na seba pozrela v zrkadle s odstupom. Všetky ženy naokolo sa ku nám zhŕkli - a že kde som ich vyhrabala. A viem ja? Obrátila som sa na kamošku. Tá už ale mala oči zúžené ako šelma, ošacovávala ma od hlavy po päty a okamžite vyštartovala.

Dobre tá vedela, kde ich našla. A aj to, že tam ešte jedny visia. Takže máme obe rovnaké šaty, už sme ich nepustili z rúk. Ešte že ich ona nosí v Bratislave a ja v Prahe. Má väčšie prsia, opica...


Športovo-elegantné šaty majú veľkú výhodu. Môžete ku nim nosiť baleríny či šlapky, na promenádu pri Vltave sú ako stvorené! Dobre mi holka vybrala, mne by ani na um nezišlo zvesiť ich z regálu. Sú také... francúzske :D



Šaty: Gant
Šatka: Christian Dior
Šlapky: Tamaris
Kabelka: Department Twórczosci
Okuliare: Mango
Náramok: striebro s béžovou perleťou /Švajčiarsko/


A tu je moja ďalšia pruhovaná obscesia:
Podvečer na Vltave
Marine Preppy Style
Posadnutosť pruhmi



Baba Slováková

2 komentáre:

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram