Ruský štylista nás všetky omladí!


V komentároch sa mi raz objavil povzdych, že to sa mi oblieka, keď som štíhla. Pisateľke som vtedy odporučila článok  Oprah je big! o skvelom štýle korpulentnej Oprah Winfrey. Nielen štíhle ženy vedia byť upravené. Aj keď... taká Oprah je iná káva, než sme my, obyčajné babenky.

Takže som sa naozaj potešila, keď som objavila talentovaného ruského štylistu Konstantina Bogomolova, ktorý perfektne vylepšuje typické slovanské obyčajné ženy... áno, mnohé vo vyššom veku majú problém s váhou a štylista ukazuje, ako sa dajú nedostatky krásne kamuflovať.



Konstantin Bogomolov je inak divadelný režisér, pôsobí v lotyšskej Rige a vedie tu i vlastnú školu krásy. Do svojho štúdia z času na čas pozýva i zrelé ženy, ktoré mení na svoje modelky.
I prostredníctvom penzistiek dokazuje skutočnosť, že každá žena môže byť krásna.

Umelec pri svojej práci využíva i znalosti z psychológie, vytvára pre každú ženu nový imidž, ktorý zakladá na profesii či záľubách konkrétnej ženy. Tu je niekoľko ukážok a verím, že pre mnohé z nás budú veľmi inšpirujúce.



Pozrite si viac: http://www.bogomolov.lv/index.php?page=raboty-bogomolova

Ak vás článok zaujal, inšpiroval alebo pobavil, môžete ho poslať ďalej.. zdieľať a inšpirovať.





Baba Slováková

10 komentárov:

  1. Obdivujem, ako dokážete nájsť taký inšpirujúci materiál pre zrelé ženy. Niektoré premeny sú neuveritelné, až sa nechce veriť, že je to tá istá žena. Prejem krásne jarné dni.
    sivet

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Sivet, niekedy nájdem dobrú tému náhodou, niekedy vyložene hľadám. Žila som niekoľko rokov v zahraničí, kde zrelé ženy vyzerajú inak, než väčšina našich doma. Často som nevedela odhadnúť, ČÍM TO PRESNE JE. Rozhodne nie sú krajšie ako my, Slovanky, ale vyzerajú lepšie. Takže ma tieto príklady tiež potešili.

      Odstrániť
  2. Ak v Rige, tak v lotyšskej. A je skvelý

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ups. Ďakujem za upozornenie, v letku opravujem! A to som kedysi vedela vymenovať aj o polnoci všetky republiky ZSSR aj s hlavnými mestami a s nerastným bohatstvom :D Hlava deravá, stará :D To bolo pekne dávno...

      Odstrániť
    2. Prepáč, aká stará hlava! Máš aspoň 100 rokov? Nie, tak o starej hlave nemôže byť reči.

      Odstrániť
  3. Tak z niektorých zmien padám na zadok!
    Katarína

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělý blog! Hned se stávám pravidelnou čtenářkou. Jste velice inspirativní. Díky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Martino! Ja už som bola na Vašom blogu tiež šmírovať, veľmi sa mi páčite, ste výborná!!!

      Odstrániť
  5. Teda ten chlap je machr!Kdyby byl v Praze,jdu k němu,ať to stojí cokoliv.Udělá z věkem unavených,obyčejných žen zajímavé dámy.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram