Môj najbližší priateľ je môj nepriateľ


Nebudem vás napínať. Je to môj najdôležitejší pracovný nástroj i požierač voľného času, kamoš, ktorého privádzam ku životu, len čo ráno otvorím oči a ktorý mi večer bliká na pozdrav, kým sa nedošuchtám do postele, až napokon so vzdychom zhasne a ja s ním.




Notebook je to. Ťažký ako sviňa, tri kilá to má a niet pomoci, lebo ku práci potrebujem takéto vytunené delo, veľa pamäte, dobrú grafickú kartu i ako-tak veľký monitor. Vláčim ho na svojich cestách, na stretnutia s klientmi, úplne všade. Prevláčam ho ako mačka mačence.
Keď si ku jeho váhe pripočítate ešte adaptér, záložný disk, fotoaparát, laserový merač vzdialeností, nejaký ten notes, mobil, peňaženku a ďalšie blbosti, je z toho úctyhodná váha.


Kúpila som si naň poriadny festovný čierny ruksak, ktorý tú váhu unesie, ibaže ho už pomaly neunesiem ja. Okrem toho, že mi práca za počítačom systematicky ničí oči, zrichtovala mi aj chrbticu, pridelila cervikálny syndróm, ruksak už na plecia dobrý rok nedám, musím ho nosiť v ruke.

O nejakých svetoborných outfitoch, keď je hlavným módnym doplnkom obrovský čierny ruksak, nemôže byť ani reči, občas teda beriem tašku z hrubej hovädzej kože, do ktorej tú opachu napchám. Nastojato. Takže už len čižmičky na širokom stabilnom podpätku a môžem vyraziť na stretnutie.

Ak to takto ďalej pôjde s tým mojím stareckým ubúdaním síl, budem musieť hľadať nové riešenie. Neviete o nejakej prudko trendy a hrozne cool takej tej nákupnej taške na kolieskach???




Vlnená zimná podšitá sukňa: Betty Barclay
Blúzka: Betty Barclay
Vlnený kabátik: Betty Barclay
Pulóver: Promod
Čižmy: Clarks
Taška: Liebeskind
Náhrdelník je z pravej mušle, kože a rohoviny, mám ho strašne dávno.
Prsteň: Georg Jensen


Baba Slováková

6 komentárov:

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram