Náramky od značky Blueberries

Masívne náramky sú mojou srdcovou záležitosťou. Nejaká tá jemná tenká retiazočka na zápästí mojich hranatých, žilovatých a nepochybne pracovitých a hádam aj šikovných rúk pôsobí skôr srandovne ako romanticky.

Akonáhle som sa prekorčuľovala internetom na stránku e-shopu s dizajnérskymi vecičkami Design Buy, ajhľa, čo som hneď neobjavila!

Náramky sú obrovské, nápadné i nápadité... a pritom jemné ako čipka.
E-shop ich ponúka v rôznych farbách, ale mňa uchvátili práve tieto biele.






Popis: Náramky české značky Blueberries jsou vyrobeny pomocí moderní technologie 3D tisku a všechny šperky jsou tak velmi lehké. I když se může zdát, že náramky jsou velmi křehké, opak je pravdou a nemusíte tak mít při běžném nošení žádné obavy. Šperkařka Markéta Richterová a designér Zbyněk Krulich se u šperků nechali inspirovat přírodními organickými i anorganickými strukturami. S těmito šperky jistě zazáříte.

Rozměry: Vnitřní průměr 65 mm.

Materiál: 3D tisk.

Upozornění: Vyvarujte se kontaktu náramku s červeným vínem a dalšími agresivně barvícími látkami. Nezkoušejte odolnost materiálu, šperky nejsou nerozbitné.

Zdroj: DesignBuy.cz
Foto: Blueberries


 

Baba Slováková

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram