Škoricová taška

Už ju mám! Bol to super nápad, ukázať miláčikovi môj blog a siahodlho vykladať o princípoch kombinovania farieb. Nič si z toho, samozrejme, nezapamätal, on sám nosí zásadne sivú a modrú. Ale že potrebujem škoricovú kabelku, si zázračným spôsobom pamätal. Žeby som to zo trikrát zopakovala?
Málokedy sa buchne po vačku a kúpi mi niečo vyložene ženské. Jeho darčeky musia byť praktické, aby bavili najmä jeho samotného. Mobil, kávovar, externá pamäť počítača a tak podobne.






Rovnako to dopadlo aj s kabelkou. Naďabili sme na ňu náhodou pri potulkách mestom. Mňa uchvátila farba, jeho veľkosť. Ohromný počet kadejakých prilepených vrecúšok... nie, nie je to nijaká kabelka ale taška, do ktorej sa spracú dokumenty veľkosti A4. Vyložene praktická, haha.

Taška LIEBESKIND, plátno a hrubá hovädzia koža, butik Liebeskind v Zurichu




Teším sa ako malá. 



Súvisiaci článok: Škoricový trik pre červenovlásky funguje!
S čiernou fantasticky.

Outfit:
Pulóver: G-Star RAW
Jeans: G-Star RAW
Tenisky: Puma
Šatka: Trussardi
Taška: Liebeskind
Kabátik: Burberry

Dopísané v roku 2017: 
Toto je jeden z prvých uverejnených outfitov - náhodné fotky z dovolenky pri Zürišskom jazere. Pôvodne tu bola fotografia len s tou odrezanou hlavou, to som ešte nemala odvahu...

Baba Slováková

5 komentárov:

  1. Fantastická - aj farba , aj velkosť . Len keby tí chlapi chceli chodiť do mesta častejšie ... : )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veruže fajná je! Sama by som si ju nekúpila, zožierali by ma výčitky svedomia. Nebola síce hnusne drahá ako známejšie značky, ale aj tak mastná dosť. A naučila som sa niečo nové: keď ideme spolu akože shopping, ostentatívne nekúpi nič. Obzeráme výklady a on sa vyložene baví na tom, ako slintám. Tentokrát sme boli kukať architektúru... Poučenie: keď nič nečakám, vtedy dostanem. A naopak. Chlap...

      Odstrániť
  2. Mě tedy kromě tašky nadchl i ten Zurich! Beru obé:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Do Zurichu leda tak na výlet... Údajne je na prvom mieste medzi mestami celého sveta s najkvalitnejším životom. No, neviem. Samotné mesto nic moc, a ku tomu dražoba a hektika. Praha je oveľa lepšie miesto pre život...

      Odstrániť
    2. Tak o tom žádná... ale s nadšením se vypravím kamkoliv, když je to poprvé. Někde jsem četla, že nejkvalitnější život je ve Vídni. Ale ten svůj vozíme stejně s sebou :-)

      Odstrániť

Ďakujem vám všetkým za komentáre. Komentovať môžete i anonymne, bez google účtu. Pripojte však, prosím, aspoň krstné meno alebo pseudonym :)

Môžete sa prípadne pýtať i prostredníctvom e-mailu, rada vám zodopoviem na otázky: babieleta@gmail.com
Móda nemá vek! Zdraví Baba

TÉMY

TÉMY ČLÁNKOV:

Instagram